Daar ben ik weer! Online met een nieuwe website. Met morgen de Ronde van Vlaanderen op het programma leek het mij een mooi moment om hem te lanceren. En ik ben er blij mee! Het is de bedoeling dat jullie via deze nieuwe website weer goed op de hoogte kunnen blijven van mijn ervaringen als wielrenster. Daarbij hebben we ook goed naar jullie ervaringen met de vorige site geluisterd. Zo zijn mijn wedstrijdkalender en uitslagen nu weer goed aanwezig en zijn ook andere pagina’s beter te vinden.

Dat de website er nu staat, is na een eerste zoektocht, gelukt dankzij André Pluimers van Pluimers Mediaservice. Bedankt voor het snelle werk en de persoonlijk service André! Aschwin Kruders zal namens Sportpromotions.nl weer voor de updates gaan zorgen, net als tot en met 2015, aangevuld door mijn schoonzus Marinde. Natuurlijk gebeurt dat met mijn teksten en reacties, maar deze samenwerking zorgt ervoor dat jullie ook echt de eerste zijn die op de hoogte zijn van mijn verhalen. Ik wens jullie veel leesplezier!

Anna