Overeind gebleven in hectische slotfase

Na de vierde plaats in de proloog, heeft Anna zich woensdag in de tweede etappe van de Boels Ladies Tour ook goed weten te handhaven. In Arnhem kwam ze in het peloton over de finish, waar Amy Pieters namens Boels-Dolmans naar de vierde plaats sprintte. De overwinning ging naar Kirsten Wild. Donderdag wacht de rensters een tijdrit over 16,9 kilometer. “Daarin ga ik natuurlijk zo hard mogelijk rijden”, zegt Anna. “Net als elke tijdrit is het ook bij deze een mooi moment om te zien hoe ik ervoor sta.”

Waar het voor de start regende, was het tijdens de etappe droog. Na een mooi eerste deel van de rit, werd het in de finale lastig. “Ik vond het echt een mooi parcours, waar we allemaal langs gingen en dan niet een rondje, maar van stad tot stad. We kwamen op mooie plekken. Maar dan heb je zo’n mooi parcours de hele dag en dan eindigen we met een aankomst, waarbij het eigenlijk niet anders dan fout kon gaan. Dat vond ik wel erg jammer. Het was niet alleen het hek op tweehonderd meter voor de finish, waar het ook mis ging, maar in de finale ook allemaal eilanden in het midden en paaltjes waar niets bij stond.”

Foto: Sportfoto.nl

By |2017-08-31T08:42:57+00:00 woensdag , 30 augustus, 2017|Laatste nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Overeind gebleven in hectische slotfase